Inici > COLLITA VALENCIANA 2017 > La Setmana del Llibre en català

0- La Setmana del Llibre en català

La Setmana del Llibre en català és una mostra que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català, de les llibreries actives i de les revistes, donant visibilitat al llibre i a les publicacions periòdiques en català. També compta amb la col·laboració de les biblioteques públiques i entitats culturals que dinamitzen i faciliten l'accés a la cultura i posa, molt especialment, l'accent en facilitar l'accés als fons editorials, alhora que és un espai per presentar les darreres novetats i oferir eines de foment i recomanació lectora.

La Setmana dóna l'oportunitat de recuperar antics fons editorials i descobrir editorials i llibreries, a més ofereix un extens programa d'activitats amb tertúlies, lectures en veu alta, espectacles, cites amb entitats...

Del 8 a l'17 de setembre, La Setmana del Llibre en Català ha celebrat la seua 35a edició, convertint-se en l’oferta més gran de la història de llibres en català. La Setmana ha aplegat un total de 132 expositors —repartits en un total de 64 mòduls— afavorint sempre el contacte directe, la relació entre llibreters, editors i lectors, que han pogut trobar totes les novetats, però també llibres de fons, les col·leccions de cada segell. 

L’edició d’enguany ha comptat amb 270 activitats entorn del llibre, amb l’objectiu de donar visibilitat a la riquesa i diversitat de l’edició en català, i per teixir complicitats amb el públic, les biblioteques, les escoles i els mestres, les entitats culturals, les institucions públiques, els lectors i els patrocinadors. A més, aquest any ha sigut l’edició més internacional, ja que gràcies a la col·laboració amb l’Institut Ramon Llull, 16 editors i agents literaris de 14 països diferents han pogut veure tot el que s’està publicant en la nostra llengua.

Opinions
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic