Inici > Programa

2008

Programa 2008. 

DIUMENGE 27 D'ABRIL. 12.00 HORES. SALA- MUSEU 1

Els pares a la biblioteca. Dolors Insa.

La biblioteca pública necessita la col·laboració dels pares i és necessari crear activitats que compten amb els pares per transformar-los en integrants actius de la lectura. A la biblioteca de Cocentaina està en marxa el programa Pares i lectura que presenten durant la conferència.

DILLUNS 28 D'ABRIL. 18.00 HORES. SALA- MUSEU 1

Des de l'escola a la família. Gemma Lluch.

Els docents de Primària i Secundària poden involucrar els pares en les campanyes de promoció de la lectura: repassarem activitats concretes que en l'actualitat es realitzen.

DIMARTS 29 D'ABRIL. 18.00 HORES. SALA MUSEU 1

Campanyes de lectura per a la família. Teresa Corchete. FGSR.

Des del Centro de Salamanca de la Fundación Germán Sánchez Ruipérez, una de les institucions que més treballa la promoció de la lectura a Espanya, ens expliquen l'experiència de la FGSR i alguns dels plans que tenen en marxa i coordinen.

DIMECRES 30 D'ABRIL. 18.00 HORES. SALA MUSEU 1

El còmic és lectura? Olalla Hernández.

El còmic i la novel·la grfica són d'aquells llibres que agraden els més joves. A través de taller coneixerem les diferències entre els diferents tipus de manga, les diferents ofertes de còmic i les noves propostes de novel·la gràfica.

DIVENDRES 2 DE MAIG. 12:00 HORES. SALA MUSEU 2

L'àlbum il·lustrat és lectura? Irene Sabino (Editorial Ekaré)

L'àlbum il·lustrat és una nova proposta complexa. I un llibre nou planteja nous dubtes sobre com triar, per a quina edat, per a quins gustos o conèixer les millors propostes i les més adequades.

DISSABTE 3 DE MAIG 12:00 HORES. SALA MUSEU 2

Llegir llibres, llegir pantalles. Jesús Martín-Barbero.

La lectura al segle XXI es diversifica i passa dels llibres a la televisió i a la pantalla de l'ordinador. Nous codis, nous lectors, nous formats fan que els pares i docents miren, a vegades amb recels, els canvis que les tecnologies ens ofereixen. El professor invitat per la Universitat de València disserta sobre aquests temes.

Opinions
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic