Inici > Programa

2009

Programa 2009.

DILLUNS 27 D'ABRIL 19.30 HORES. CARPA-ESPAI 1

Llegim amb els fills, amb les pantalles? Gonçal López-Pampló Rius.

Conferència adreçada als pares (als mestres i als bibliotecaris) per a informar-los de les possibilitats de la lectura en pantalla per als pares i els fills, la interacció entre el llibre imprés i els nous formats de publicació, les possibilitats de comunicació a través de la xarxa, com llegim en pantalla, etc.

DIMARTS 28 D'ABRIL 19.30 HORES. CARPA-ESPAI 1

Llegim amb els pares, consells per a fer llegir Joan Carles Girbés.

Conferència adreçada als pares i mares, mestres i bibliotecaris amb idees per crear i consolidar l'hàbit de la lectura a casa, amb els fills. Consells per a qualsevol hora del dia i en qualsevol espai. Els assistents rebran gratuïtament un exemplar del llibre Llegir per a créixer, obsequi de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.

DIMECRES 29 D'ABRIL 19.30 HORES. SALA MUSEU 2

Llegim amb la família, a la llibreria? Gustavo Puerta.

Conferència adreçada als pares (als mestres i als bibliotecaris) per a informar-los de com la llibreria es transforma en un àmbit cultural, d'encontre, on els pares poden visitar-la i conèixer les novetats o els autors que agradaran als fills.

DIJOUS 30 D'ABRIL 19.30 HORES. CARPA-ESPAI 2

Llegim amb els bebés, amb pares novells? Glòria Gorchs.

Conferència adreçada als pares dels nens més petits (als mestres i als bibliotecaris) per a donar-los consells, proposar-los activitats, recomanar-los lectures..., amb a finalitat de transformar- los en un lectors de present i de futur.

Opinions
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic