Inici > Programa

2010

Programa 2010.

DILLUNS 26 D'ABRIL. 18.00 HORES.

Llegim amb Jordi Sierra i Fabra. Jordi Sierra i Fabra.

Per a Sierra i Fabra, la literatura no s'entén sense un estil àgil i amb molt de ritme. I creu que una de les claus del seu èxit és treballar amb un guió previ que li permeta alhora ser espontani: a Jordi Sierra no li agrada corregir els seus originals.

DIMARTS 27 D'ABRIL. 19:30 HORES.

Llegim amb els autors a internet. Carlota Torrents.

Carlota Torrents presenta a València la web quellegeixes.cat, finançada per la Generalitat. És sobretot una xarxa social dedicada al foment de la lectura. Funciona amb continuïtat des del 2007 i ja té més de 7.500 usuaris registrats, xiquets, joves i adults, que parlen de llibres, juguen i competeixen.

DIMECRES 28 D'ABRIL. 19.30 HORES.

Llegim amb els il·lustradors. Miguel Ángel Giner-Bou i Cristina Durán.

Miquel Àngel Giner i Cristina Durán expliquen ben gràficament com el còmic pot tindre una funció integradora de persones que pateixen disfuncions. Ells mateix són pares d'una xiqueta discapacitada i aprengueren de primera mà que la societat necessita primer que res informació.

DIJOUS 29 D'ABRIL. 19.30 HORES.

Llegim amb Gemma Pasqual. Gemma Pasqual.

Una dona compromesa que estima la seua terra i la seua gent va decidir canviar de vida donant un nou ús a l'ordinador: en comptes de programaris i comptabilitat, que és el que hi feia fins aleshores, el va utilitzar per a inventar-se històries.

DIVENDRES 30 D'ABRIL. 19:30 HORES.

Llegim amb els autors a l'escola. Albert Dasi (Director de l'escola Gavina.)

L'Escola Gavina és un espai i un temps per fer créixer persones. Per això, hi ha un equip de mestres amb un projecte educatiu compartit amb les famílies, de compromís per la llengua, per la cultura i el territori.

 

Opinions
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic