Inici > LLEGIR AMB LA FAMÍLIA

Des de l'escola a la família

Des de l'escola a la família.

Com involucrar els pares en les campanyes de promoció de la lectura. En primer lloc, Lluch destaca algunes dades aparegudes en premsa sobre la lectura. Una de les qüestions més sagnants és la diferència que hi ha entre la realitat i el model ideal. És a dir, els pares li donen molta importància a la lectura, però després no la practiquen ni ajuden els fills a fer-ho. Fins i tot, gran part de la joventut ho veu com una obligació. Per aquest motiu, la professora Lluch aposta per un altre tipus de campanyes d'animació lectora que siguen més eficients. En concret, explica quins passos s'han de donar per elaborar un projecte d'aquestes característiques des de l'escola, que aconseguisca més resultats. Un projecte en el qual han d'estar tots implicats, que busque uns objectius a llarg termini i, sobretot, que tinga continuïtat. 

Gemma Lluch, Universitat de València.

Els docents de Primària i Secundària poden involucrar els pares en les campanyes de promoció de la lectura: repassarem activitats concretes que en l'actualitat es realitzen.

Professora i investigadora de la Universitat de València. Especialista en narratives infantils i juvenils i programes de promoció de la lectura. Assessora i coordinadora d'Espanya i Portugal del projecte d'investigació: "Lecto escrituras en la sociedad de la información. Por una alfabetización, clave de desarrollo social y la creatividad ciudadana" (CERLALC – AECI).

Documentació i Presentació de la conferència:

Des_de_lescola_a_la_famlia.pdf

CRÒNICA: DES DE L'ESCOLA A LA FAMÍLIA
CONFERÈNCIA: DES DE L'ESCOLA A LA FAMÍLIA

Opinions
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic