Inici > LLEGIR AMB LA FAMÍLIA

Els pares a la biblioteca

Els pares a la biblioteca.

 Els pares a la biblioteca. Aquest és el títol de la conferència de Dolors Insa: per a la bibliotecària de Cocentaina, la família, l'escola i l'administració comparteixen aquesta responsabilitat. Insa fa una reflexió crítica sobre les campanyes de foment de la lectura que es fan en l'actualitat. Des del seu punt de vista, només poden funcionar si els pares estan realment implicats. I, lògicament, defensa el paper de les biblioteques. En definitiva, si volem que els nostres menuts s'habituen a llegir, els hem d'acompanyar i guiar en este camí, que en ocasions presenta massa obstacles.

Dolors Insa, Biblioteca de Cocentaina.

La biblioteca pública necessita la col·laboració dels pares i és necessari crear activitats que compten amb els pares per transformar-los en integrants actius de la lectura. A la biblioteca de Cocentaina està en marxa el programa Pares i lectura que presentaran durant la conferència. 

Dolors Insa, per la seua tasca a favor de la promoció de la lectura i la biblioteca, ha rebut el premi Bibliotecari de l'Any concedit per l'Associació de Bibliotecaris Valencians. Des de la biblioteca de Cocentaina que dirigeix es promouen diferents activitats de promoció de la lectura adreçades als pares i als usuaris de totes les edats. Destaquem el blog de poesia infantil i juvenil.

Documentació i presentació de la conferència:

Pares_lectura_i_biblioteca2.pdf

CRÒNICA: ELS PARES A LA BIBLIOTECA
CONFERÈNCIA: ELS PARES A LA BIBLIOTECA

Opinions
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic