Inici > LLEGIR AMB LA FAMÍLIA

LLegim amb la família, a la llibreria

Llegim amb la família, a la llibreria.

 El llibreter, el nostre assessor literari des de menuts. Qui no ha anat alguna vegada a comprar un llibre i sense saber quin escollir? Sovint llegim per publicitat o per recomanacions perquè ens falta criteri per decidir.

És ací on entra la figura del llibreter o el bibliotecari, que ens pot ajudar des de ben menuts a formar-nos els nostres propis criteris i trobar allò que ens agrada. Això és el que proposa Gustavo Puerta, crític literari i llibreter a la llibreria infantil i juvenil "La Mar de letras".

Un conte infantil, un còmic, un receptari de cuina o un llibre sobre acupuntura xinesa. Els nostres fills poden voler llegir coses ben diferents de les que nosaltres imaginem i no per això van desencertats. Per a crear bon lectors hem de deixar que siga el xiquet qui trie què, quan i com vol llegir. No mostrar la lectura com una obligació, i trencar la verticalitat entre pares i fills.

Gustavo Puerta.

Llibreria "La Mar de Letras. Libreria Infantil y Juvenil". Premio Nacional Librero Cultural 2007. Mención Especial del Jurado 2004. Crític literari, coordina la secció de Literatura Infantil i Juvenil de la revista Educación y Biblioteca.

Documentació i presentació de la conferència:

la_libreria_consejera.pdf

CRÒNICA: LLEGIM AMB LA FAMÍLIA, A LA LLIBRERIA
CONFERÈNCIA: LLEGIM AMB LA FAMÍLIA, A LA LLIBRERIA

Opinions
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic