Inici > LLEGIR AMB NOVES TECNOLOGIES

Llegir llibres, llegir pantalles

Llegir llibres, llegir pantalles.

 La lectura al segle XXI es diversifica i passa dels llibres a la televisió i a la pantalla de l'ordinador. Nous codis, nous lectors, nous formats fan que els pares i docents miren, a vegades amb recels, els canvis que les tecnologies ens ofereixen.  

Avui en dia han canviat les relacions entre la família, els fills i l'escola: Barbero posa molt d'èmfasi a acabar amb el mite de que només es pot arribar a la cultura a través dels llibres. L'investigador destaca altres formats com internet, els còmics, els mitjans de comunicació i, sobretot, la música.

Jesús Martín-Barbero, Investigador.

Investigador invitat de la Universitat de Universitat de València, de la Càtedra UNESCO de Comunicación (UAB), Divisió of Literatures, Cultures and Languages (Universitat de Stanford), Escuela Nacional de Antropología e Historia (Mèxic) o Centrum fur Literaturforschung (Universitat Lliure Berlín. Actualment és assessor en Polítiques Culturals, entre altres, de la UNESCO, la OEI i el Convenio A. Bello i coordinador d'Investigació a la Facultat de Comunicació i Llenguatge de la Universidad Javeriana (Bogotá).

CRÒNICA: LLEGIR LLIBRES, LLEGIR PANTALLES
CONFERÈNCIA: LLEGIR LLIBRES, LLEGIR PANTALLES

Opinions
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic