Inici > LLEGIR A TRAVÉS DE LA WEB 2.0

Els fòrums i el twitter per a compartir la creació

Els fòrums i el twitter per a compartir la creació

 Laura Gallego inaugura "Llegir des de les escoles, a través de la web 2.0", edició 2011 de l'Escola de Pares i Mestres per la Lectura. En la presentació al saló d'actes de la Fundació Bancaixa, Gemma Lluch i Manel Romero evocaren un currículum impropi d'una persona de 33 anys. Amb 30 novel·les publicades, nombrosos premis aconseguits: la seua actualitzada entrada en la wikipedia, ens informa de les temàtiques que explora com els seus inicis amb la literatura històric-fantàstica, la ciència ficció, la fantasia èpica, la literatura infantil… o la importància de l'amor.

L'escriptora valenciana té 5.000 seguidors a Twitter i la web que ella mateix gestiona, lauragallego.com, ja ha tingut prop de dos milions de visites. Els fòrums que s'hi allotgen triomfen entre joves de 12 a 20 anys, àvids de compartir una afició necessàriament solitària.

Contra el tòpic, Laura Gallego veu l'ampolla mig plena i valora molt la gent jove que llegeix. A més, pensa que el millor màrqueting d'un llibre és el que fan ells. L'autora els donaria per això més protagonisme.

Moltes de les preguntes formulades a l'escriptora havien estat enviades per Twitter. Laura Gallego l'utilitza sobretot per tindre informats els seus seguidors.

L'acte es va transmetre en directe per Internet i els usuaris de Twitter pogueren interactuar.

Al document següents trobareu:

- El guió de l'entrevista, amb les preguntes que van formular els seguidors

2011-05-31 Laura Gallego Escola de pares i mestres.doc

- La relació de totes les intervencions en directe des de Twitter.

http://intranet.aepv.nethttp://www.aepv.net/getfile.php?fr=documentos/miniwebs/menus/109/www.tweetdoc.org_View_16415_Leer.es.pdf

 

Crònica intervenció Laura Gallego, escriptora
Entrevista amb Laura Gallego. Sessió completa

Opinions
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic