Inici > Simposi 2009 > Presentació

Presentació

Objectius del Simposi:

Analitzar el panorama de l'edició, la lectura i les biblioteques, debatre sobre el seu futur i formular recomanacions per al disseny de polítiques públiques de producció, difusió i accés al llibre valencià, amb un èmfasi especial en les campanyes de lectura i en el paper de les biblioteques com a centres de promoció cultural.

Organització:

Associació d'Editors del País Valencià i Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana (Universitat de València).

Col·laboradors:

Màster en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària (Universitat de València), Generalitat Valenciana. Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques, Departament de Filologia Catalana. Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Universitat de València), Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MUVIM), Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Unitat d'Investigació d'Economia de la Cultura (Universitat de València) i Diari Levante-EMV.

Direcció:

Gemma Lluch (IIFV), Manel J. M. Romero (AEPV) i Miquel Nicolás (UV).

Destinataris:

Editors, bibliotecaris, tècnics en gestió cultural, llibreters, responsables institucionals relacionats amb la indústria del llibre i el foment de la lectura, docents, estudiants Màster en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària, Màster en Gestió Cultural, etc.

Inauguració
Inauguració del Simposi sobre el llibre, la lectura i les biblioteques, celebrat els dies 29 i 30 de setembre de 2009 a la Facultat de Filologia de València

Patrocinador
Patrocinador
Patrocinador
Patrocinador
subscriure's

Àrea d'Usuaris